Old 11-21-2008, 05:11 AM   #41
Bolt
zB President
Retired Staff
Expert Zuner
 
Bolt's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Minneapolis
Posts: 3,316
Bolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to behold
Send a message via Yahoo to Bolt
Default

It said 'picture not available'



Bolt is offline   Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

Old 11-21-2008, 12:22 PM   #42
zakkain
Zewbie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 5
zakkain is on a distinguished road
Default

I followed all the steps in the OP perfectly, and despite C# not showing "Deploy to Zune", when I deploy, it gets on my Zune 8 perfectly. Except when I hit Play, it resets my Zune.

I *am* running the 3.1 firmware, which is probably why it does that. But maybe not. Any ideas?



zakkain is offline   Reply With Quote

Old 11-21-2008, 12:57 PM   #43
Bolt
zB President
Retired Staff
Expert Zuner
 
Bolt's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Minneapolis
Posts: 3,316
Bolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to behold
Send a message via Yahoo to Bolt
Default

Do all games reset your zune? Did you get XNA 3.0 Final, or Beta?

I have firmware 3.1 too; it's not that

Last edited by Bolt; 11-21-2008 at 01:04 PM.



Bolt is offline   Reply With Quote

Old 11-21-2008, 01:47 PM   #44
zakkain
Zewbie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 5
zakkain is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Timtacious View Post
Do all games reset your zune? Did you get XNA 3.0 Final, or Beta?

I have firmware 3.1 too; it's not that
I downloaded whatever is currently in the OP. Which is 3.0 Final, I believe, since it doesn't say Beta anywhere. I tried a couple games from the 3.0 Firmware Game Pack thread. HeliGame and BeatWave to be precise. Both reset the Zune when I hit play. In the documentation file it says the version number of XNA is 3.0.11010.0

Could it be those specific games? should I try more games?

The strange thing is that even though I don't see the right option under Build in C#, even when I just hit Deploy it deploys to my zune just fine. Then it resets. It works fine, I go click Play on the game, and it never opens the game, just resets.

Last edited by zakkain; 11-21-2008 at 02:17 PM. Reason: clarity



zakkain is offline   Reply With Quote

Old 11-21-2008, 10:31 PM   #45
SuzySmilz
Zewbie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 2
SuzySmilz is on a distinguished road
Default

After downloading a game, how do i put it on my zune?



SuzySmilz is offline   Reply With Quote

Old 11-22-2008, 05:55 AM   #46
Bolt
zB President
Retired Staff
Expert Zuner
 
Bolt's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Minneapolis
Posts: 3,316
Bolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to behold
Send a message via Yahoo to Bolt
Default

Quote:
Originally Posted by Timtacious View Post
To download 3.0 games, go to this site: http://www.zuneboards.com/forums/dow...e-package.html

SAVE THE GAME, THEN OPEN IT AND EXTRACT THE FILES WITH 7-ZIP

GO BACK TO C#

Click Open, and then click on where you saved the extracted files. BE SURE TO CLICK ON THE .SLN FILE. This is the solution file, which compiles all of the different programs.



Click on Build --> deploy (name of game) (shown below)



MAKE SURE THE ZUNE SOFTWARE IS NOT OPEN! If it is, it won't work.
Make sure you have C# and XNA already installed.

Last edited by Bolt; 11-22-2008 at 05:57 AM.



Bolt is offline   Reply With Quote

Old 11-22-2008, 06:40 AM   #47
doubleagent13
Squirt
 
doubleagent13's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 22
doubleagent13 is on a distinguished road
Default

timtacious i tried you link... same problem... i cant do this prosess in the 2005 version or can i ?... the 2005 version works i can install and uninstall but i dont know whats the problem with 2008...
i think it might be a problem with the harddrive on my pc beacause i tried finding the things it told me that were the problem so i can delete them but i couldnt
here are the list of problem signature... left from cc++ 2005
do you know where i could find these or anything to help
Problem signature:
Problem Event Name: VisualStudio8Setup
Problem Signature 01: 10861
Problem Signature 02: 9.0.30729.01_ORCAS_X86_NET
Problem Signature 03: MC
Problem Signature 04: INST
Problem Signature 05: F
Problem Signature 06: Microsoft.VC90.ATL,version="9.0.30729.1",publ
Problem Signature 07: 0x800736B3
Problem Signature 08: 1603
Problem Signature 09: Commit
Problem Signature 10: gencomp329,{12cd
OS Version: 6.0.6000.2.0.0.768.2
Locale ID: 1033




doubleagent13 is offline   Reply With Quote

Old 11-22-2008, 10:16 AM   #48
Bolt
zB President
Retired Staff
Expert Zuner
 
Bolt's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Minneapolis
Posts: 3,316
Bolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to behold
Send a message via Yahoo to Bolt
Default

If it's your harddrive I don't know what to do. I'd try using a different computer (if you have one)



Bolt is offline   Reply With Quote

Old 11-22-2008, 11:48 AM   #49
zakkain
Zewbie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 5
zakkain is on a distinguished road
Default

I don't think its the games themselves that I tried that are making my Zune restart when I hit play, it must be something else. I can't figure out what though, if it works for you with the same firmware, I have no idea. When you did it did you do it a little differently than what's currently in the OP? Or I guess it COULD be the individual games. Can you suggest one to try that you know works on your zune?



zakkain is offline   Reply With Quote

Old 11-22-2008, 11:57 AM   #50
Bolt
zB President
Retired Staff
Expert Zuner
 
Bolt's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Minneapolis
Posts: 3,316
Bolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to behold
Send a message via Yahoo to Bolt
Default

Sure. Download SirTet's source and deploy that. If you've already deployed a source, then download the recommended .ccgame



Bolt is offline   Reply With Quote

Old 11-22-2008, 03:54 PM   #51
zakkain
Zewbie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 5
zakkain is on a distinguished road
Default

Okay, I deployed sirtet, still no dice.

I think it could have something to do with the fact that the Zune never says "deployment done" or anything like that, it just finishes and sits at "waiting for computer" forever until I hit the zunepad to exit. I waited 5 minutes on that screen before hitting Exit. Ideas?



zakkain is offline   Reply With Quote

Old 11-24-2008, 02:46 PM   #52
Firestorm261
Zewbie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 5
Firestorm261 is on a distinguished road
Default

Do I need 7-Zip? Will the default windows extractor work too?



Firestorm261 is offline   Reply With Quote

Old 11-24-2008, 03:35 PM   #53
Bolt
zB President
Retired Staff
Expert Zuner
 
Bolt's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Minneapolis
Posts: 3,316
Bolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to behold
Send a message via Yahoo to Bolt
Default

not for .rar files. It works for .zip files though.



Bolt is offline   Reply With Quote

Old 11-24-2008, 06:00 PM   #54
Firestorm261
Zewbie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 5
Firestorm261 is on a distinguished road
Default

-NEED MORE POSTS TO DISPLAY IMAGE-


--I hope I can link like this--


http -colon- //s213 -dot- photobucket -dot-com/albums/cc21/Firestorm261/?action=view&current=skreen.jpg

(replace "-dot-" with "."
replace "-colon-" with ":")


I installed this and it will install a couple megabytes and then just freeze. I waited for like 30 mins but it's still in the same place. Whenever I restart it, 0-2 mb will install and then it'll freeze again. The weird thing is that when I restart it will install a bit farther than the time before. Is something wrong or must I just wait? If this doesn't make sense I'll try to re-word it.

EDIT: LOL, sorry i'm such a dumbass. all i had to do was restart S(

Last edited by Firestorm261; 11-24-2008 at 06:31 PM.



Firestorm261 is offline   Reply With Quote

Old 11-25-2008, 02:13 PM   #55
doubleagent13
Squirt
 
doubleagent13's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 22
doubleagent13 is on a distinguished road
Default

i have an other pc-laptop but not mine my bro and am pretty sure he wont let me install it on his .. i can install 2005 just fine why cant i use that one?
i used to have one of the versions and then i uninstalled it was a c++
but my pc says its still in here thats wha causing the proble... but this is diferent harddrive i cloned from the other
BUT THE QUESTION IS CAN I DO IT ON 2005




doubleagent13 is offline   Reply With Quote

Old 11-25-2008, 03:39 PM   #56
Bolt
zB President
Retired Staff
Expert Zuner
 
Bolt's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Minneapolis
Posts: 3,316
Bolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to beholdBolt is a splendid one to behold
Send a message via Yahoo to Bolt
Default

The answer is no. 2005 didn't support the zune.



Bolt is offline   Reply With Quote

Old 11-25-2008, 05:08 PM   #57
doubleagent13
Squirt
 
doubleagent13's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 22
doubleagent13 is on a distinguished road
Default

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fu** me damn it




doubleagent13 is offline   Reply With Quote

Old 11-25-2008, 05:16 PM   #58
mabus627
Experienced Zuner
 
mabus627's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Crackworth, Goergia
Posts: 101
mabus627 is on a distinguished road
Default

>.< C# is takign for ever to install the components it needs its still stuck on the Framework thing im about to restart my computer




mabus627 is offline   Reply With Quote

Old 11-25-2008, 05:40 PM   #59
doubleagent13
Squirt
 
doubleagent13's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 22
doubleagent13 is on a distinguished road
Default

for some reason i can install anything but the express editions why would thaty be when i try to upgrade to express even in 2005 it gives me error




doubleagent13 is offline   Reply With Quote

Old 11-25-2008, 08:50 PM   #60
mabus627
Experienced Zuner
 
mabus627's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Crackworth, Goergia
Posts: 101
mabus627 is on a distinguished road
Default

ok ive got everything downloaded i know what apps and games i want and ive tried one of them the ZIM thing ok i did what you said to do deploy blah blah blah it worked then i got 4 warnings and an error
1 The field 'ZIM.Game1.letWidth' is assigned but its value is never used 57 13 ZIM
5 The operation has timed out. 0 0
2 The variable 'e' is declared but never used 192 64 ZIM
4 The variable 'e' is declared but never used 575 65 ZIM
3 The variable 'exception' is declared but never used 569 45 ZIM

im going to try some other stuff to see if i can get that to work if it does could you try and help me get the ZIM thing worked out?




mabus627 is offline   Reply With Quote

Reply

Bookmarks

Thread Tools
no new posts