Go Back   Zune Boards > Zune Discussions > Zune Games and Applications

Zune Games and Applications Discuss, request, share, and download Zune Games here. Having troubles with Zune Games? No problem, we can help.

Reply
 
Thread Tools
Old 02-12-2011, 06:21 AM   #81
Tromin
Zewbie
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 5
Tromin is on a distinguished road
Default

Thats pretty cool!



Tromin is offline   Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

Old 02-23-2011, 08:08 PM   #82
ArcticFo
Zuner
 
ArcticFo's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: In a box
Posts: 73
ArcticFo is on a distinguished road
Default

Well since there are no left and right handed layout's that work with GBA Here are some of my own which work suprisingly well



Here is the download link for both http://www.filedropper.com/leftright_2
Note if you don't like the layout then don't use it.
Edit I fixed the power indicator

Last edited by ArcticFo; 02-24-2011 at 05:42 AM.




ArcticFo is offline   Reply With Quote

Old 03-03-2011, 09:40 PM   #83
Surge
Zewbie
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
Surge is on a distinguished road
Default

How can I play Gameboy "Advanced" games? I thought we could only play color?



Surge is offline   Reply With Quote

Old 03-03-2011, 10:04 PM   #84
Arfy
Beep beep zoop
Retired Global
Ultimate Zuner
 
Arfy's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Arftopia
Posts: 5,951
Arfy is a splendid one to beholdArfy is a splendid one to beholdArfy is a splendid one to beholdArfy is a splendid one to beholdArfy is a splendid one to beholdArfy is a splendid one to behold
Default

New emulator.



Arfy is offline   Reply With Quote

Old 03-14-2011, 05:50 PM   #85
panda100123
Squirt
 
Join Date: Feb 2011
Location: at my house
Posts: 18
panda100123 is on a distinguished road
Default What happens when deployed?

If i re-deploy it, will i loose my saved games? How do i back them up?





panda100123 is offline   Reply With Quote

Old 03-14-2011, 06:05 PM   #86
cdog
Jr. Member
 
cdog's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Satan City
Posts: 371
cdog is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by panda100123 View Post
If i re-deploy it, will i loose my saved games? How do i back them up?
How long ago did you get your emulator and i shouldn't delete your save no matter what version you have just don't delete the app before redeploying.





cdog is offline   Reply With Quote

Old 03-19-2011, 01:29 PM   #87
Flash Gordon
Jr. Member
 
Flash Gordon's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Phoenix, Arizona
Posts: 379
Flash Gordon is a glorious beacon of lightFlash Gordon is a glorious beacon of lightFlash Gordon is a glorious beacon of light
Default

Here's a minipack of mine containing some more Game Boy covers (along with improved versions of some preexisting covers because I'm a real freak about image quality):

Flash Gordon's Minipack <--Link
Included covers:
The Final Fantasy Legend
Final Fantasy Legend II
Final Fantasy Legend III
Kirby's Dream Land
Kirby's Dream Land 2
Legend of Zelda: Link's Awakening DX
Legend of Zelda: Oracle of Ages
Legend of Zelda: Oracle of Seasons
Lufia: The Legend Returns
Metroid 2
Pokemon Crystal
Pokemon Gold
Pokemon Yellow
R-Type DX


I'm also taking cover requests (through PM so as to not spam up this thread). I'll deliver them privately until I can rack up around 20 different games, at which point I'll release it publicly as another minipack.

I enjoy taking seconds out of my day for total strangers.

EDIT: Fixed.
EDIT2: Note to self (and possibly others): Must be under 40 characters, Must be png. Fixed once and for all, I hope.

Last edited by Flash Gordon; 03-19-2011 at 02:19 PM.




Flash Gordon is offline   Reply With Quote

Old 10-27-2011, 06:50 PM   #88
venerablegod
Zewbie
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 4
venerablegod is on a distinguished road
Default

Hello every one, Iam a new comer to all of this, so how do you put a cover on the games? Mine ate just comeing oout as blank squares
If anyone has a solution I would greately apriciate it

Last edited by venerablegod; 10-27-2011 at 06:54 PM.




venerablegod is offline   Reply With Quote

Old 10-27-2011, 10:07 PM   #89
Deny417
Jr. Zuner
 
Deny417's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 36
Deny417 is on a distinguished road
Send a message via MSN to Deny417 Send a message via Yahoo to Deny417
Default

Quote:
Originally Posted by venerablegod View Post
Hello every one, Iam a new comer to all of this, so how do you put a cover on the games? Mine ate just comeing oout as blank squares
If anyone has a solution I would greately apriciate it
Your covers should be in the same folder as your roms and named exactly the same as your rom.zip is.

Ex: Visual Boy Zune>data>Content>roms>name_of_rom.png

The covers should also be 100x100, if I'm not mistaken.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.



Deny417 is offline   Reply With Quote

Old 10-28-2011, 11:03 PM   #90
runewake2
Experienced Zuner
 
runewake2's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 147
runewake2 will become famous soon enough
Send a message via Skype™ to runewake2
Default

Covers are 64x64 if I remember correctly. It should be a power of 2 (not 100), though.




runewake2 is offline   Reply With Quote

Old 11-12-2011, 11:54 AM   #91
venerablegod
Zewbie
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 4
venerablegod is on a distinguished road
Default

thank you very much, I'll check it out

edit about an hour later:
noooooooo! its even worse now.
the app itself deploys but when i try to play it nothing showes up and ime sent back to the screen saver of my zune.
this is so unfair!

some thing definitly happened but I believe it is unrelated to the covers because I (1) erased the old app (2) removed the covers from the rom. file (after I realized the app was not working) (3) redeployed it ( without covers )

It STILL dose not work
thank you in advanced for any ifo you may have.

Last edited by venerablegod; 11-12-2011 at 05:18 PM.




venerablegod is offline   Reply With Quote

Old 11-13-2011, 12:43 PM   #92
runewake2
Experienced Zuner
 
runewake2's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 147
runewake2 will become famous soon enough
Send a message via Skype™ to runewake2
Default

IF the covers don't work you will simply see a white square. Are you sure your roms are in the correct place? Maybe it can't find something that it needs.

Try redownloading VBZ and see if it works with no mods. If so, than you are doing something wrong.




runewake2 is offline   Reply With Quote

Old 11-17-2011, 02:42 PM   #93
venerablegod
Zewbie
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 4
venerablegod is on a distinguished road
Default

yeah I think im doing some thing wrong: I tried what you sudgested, It worked fine without roms but as soon as I put roms in it screws up. they'r in the right place, I put them in the rom file. maybe the rom is just not cooperating with VBZ. Is there a special type of rom I'm suposed to be using?

edit: I got it to work finaly, but the rom covers still are not working.
oh, and do the roms have to be win zip files?

Last edited by venerablegod; 11-26-2011 at 03:13 PM.




venerablegod is offline   Reply With Quote

Old 05-08-2013, 10:42 PM   #94
miguel0016
Zewbie
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
miguel0016 is on a distinguished road
Question NECIO'S Layouts

Ok, so I only had VBZ for about 5 months now and I was wondering if any one has a copy of Necios files can you post them in this thread, tell me where to find them, or pm me the files (Just a Noob)


Please and thank you





miguel0016 is offline   Reply With Quote

Reply

Bookmarks

Tags
boy, emulator, game, vbz, zune

Thread Tools
no new posts