Go Back   Zune Boards > Zune Discussions > Zune Help > Gen 1/Gen 2

Gen 1/Gen 2 For help with every zune except the Zune HD. Zune 4, 8, 16, 30, 80, 120 issues go here.

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 04-22-2012, 12:26 PM   #1
Staccato
Zuner
 
Join Date: May 2009
Posts: 80
Staccato is on a distinguished road
Default Zune 120 has no sound.

I've recently bought a refurbished Zune 120, everything seems to be in order....except there's no sound, at all. I've tried all the obvious resolution attempts -different headphones, reset, hard reset- to no avail. I'm really at a loss here, the item was listed as "like new" condition, but I have really no idea what's going on here. Can someone help me out here? Is there something I'm missing, or is this a defective product?



Staccato is offline  

Advertisement [Remove Advertisement]

Old 04-22-2012, 01:22 PM   #2
NSILMike
Support Team
Super Zuner
 
NSILMike's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Massachusetts
Posts: 1,580
NSILMike is just really niceNSILMike is just really niceNSILMike is just really nice
Default

Quote:
Originally Posted by Staccato View Post
I've recently bought a refurbished Zune 120, everything seems to be in order....except there's no sound, at all. I've tried all the obvious resolution attempts -different headphones, reset, hard reset- to no avail. I'm really at a loss here, the item was listed as "like new" condition, but I have really no idea what's going on here. Can someone help me out here? Is there something I'm missing, or is this a defective product?
different headphones...? Check.
Reset (reboot) zune...? Check.
Hard reset (reinstall firmware)...? Check.
Uh oh.. yes, sounds like it is defective if my interpretation of your 'resets' is valid.





NSILMike is offline  

Old 04-22-2012, 01:27 PM   #3
Staccato
Zuner
 
Join Date: May 2009
Posts: 80
Staccato is on a distinguished road
Default

Yeah, I first performed a standard reset, (hold back + up), then a full firmware reset where the HDD was wiped and the software was reinstalled.



Staccato is offline  

Old 04-24-2012, 04:22 PM   #4
NSILMike
Support Team
Super Zuner
 
NSILMike's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Massachusetts
Posts: 1,580
NSILMike is just really niceNSILMike is just really niceNSILMike is just really nice
Default

Quote:
Originally Posted by Staccato View Post
Yeah, I first performed a standard reset, (hold back + up), then a full firmware reset where the HDD was wiped and the software was reinstalled.
then you have done everything you can do. return it if you can... it is broken.





NSILMike is offline  

Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
no new posts